Skreddersydd bedriftstelefoni for små og store bedrifter.

MR Mobile er den største landsdekkende forhandleren for Phonero. Vi tilbyr løsninger innen bedriftstelefoni, skreddersydd etter selskapets behov – kostnadseffektivt og enkelt.

Våre produkter Bli kunde i dag

Bli kunde hos MR Mobile Norge

MR Mobile Norge er sammen med vår partner en totalleverandør på mobil- og IP-løsninger for bedriftsmarkedet. Vi har kontorer over hele landet, og har som mål å hjelpe kunder med alt de har behov for når det kommer til telecom.

MR Mobile og vår samarbeidspartner ønsker å forenkle hverdagen til den enkelte bedrift, samtidig som vi er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, og alltid være oppdatert med markedets beste løsninger og priser.

MR Mobile har levert løsninger i over 10 år og er den største landsdekkende forhandleren for Phonero.
 
Siden starten har vi vært med på å utvikle Phonero til å bli Norges største utfordrer innen teleløsninger for bedrifter.

Referanser

Dette sier våre kunder

Dan Belsnes

Finansdirektør

Fenner Mandals

«Vi er godt fornøyd med Phoneros mobildekning og roamingavtaler når vi er i utlandet. Dersom vi har brukt opp datakvoten vår kan vi ved hjelp av noen få tastetrykk bestille en ekstra datapakke i Phonero Mobilapp, som vi synes har mange nyttige funksjoner. Her kan vi også bestille surfepakker til land utenfor EU, og vi kan ringe med norgestakst ved bruk av innebygd mobil-IP.

Med Phonero Mobilapp har de ansatte ved bedriften sentralbordet bokstavelig talt i lomma, og dermed mulighet for å besvare innkomne samtaler uansett hvor de befinner seg.»

Kirsten Nebdal

It-ansvarlig og aksjonær

Adam og Eva Gruppen

«Bedriftsnettet er helt genialt og veldig enkelt å sette seg inn i. Vi kan styre omtrent alt selv, og det er ingenting som er umulig. Det er mange fine finesser som gjør at vi fremstår som så profesjonelle som vi ønsker å være

Nå ser vi hvem som ringer, allerede før vi besvarer samtalen. Dermed kan salongene våre kopiere navnet på kunden rett inn i timebestillingen, og unngå skrivefeil i kunderegisteret vårt. Vi får også god oversikt over ubesvarte samtaler, og kan ringe kundene tilbake direkte fra Bedriftsnettet og deretter markere samtalene som besvart, forteller Nebdal.»

Logo - Adam og Eva

Alexander Andersen

IT-sjef og kontoradministrator

Dark Gruppen

«Med Phoneros bedriftsnett og deres webbaserte sentralbord har vår resepsjonist fått en langt enklere og mer effektiv hverdag. Bedriftsnett brukes daglig av alle ansatte. Her har vi en god oversikt over våre kolleger og kan enkelt sette over samtaler, i tillegg til en rekke andre nyttige funksjoner som vi normalt måtte ha kjøpt av en tredjepartsleverandør.

Når vi på toppen av det hele opplever vår telefoni-leverandør som svært konkurransedyktige på pris og gode på dekning, ja da kan vi ikke annet enn å gi tommelen opp. Dark ser lyst på videre samarbeid med Phonero, sier Andersen.»

Logo - Dark Gruppen

Vi ser frem til å høre fra deg

Ring oss på 989 02 200, eller send oss en forespørsel.

Send forespørsel